logo

Tabac Xpress este o companie tanara si in plina dezvoltare care opereaza o retea de 63 magazine la sfarsitul lunii februarie 2018, ritmul de expansiune fiind de 2,5 magazine lunar.

Suntem condusi de oameni care au ani de experienta in retail, cu planuri ambitioase de crestere.
Cautam persoane talentate care sa se alature echipei noastre si care sa faca parte din succesul nostru.

In mod ideal, veti avea un background in comertul cu amanuntul, dar mai important veti fi capabili sa demonstrati entuziasmul si ambitia de a oferi standarde excelente in magazine si servicii de prima clasa pentru clienti. Avand abilitati bune de conducere, entuziasmul si motivatia dumneavoastra se va reflecta in echipa pe care o veti gestiona si in rezultatele pe care le veti obtine.
Veti beneficia de o schema de remunerare competitiva si de un program cuprinzator de formare si suport.

Daca va doriti propriul business si daca simtiti ca aveti abilitatile si ambitia pe care le cautam precum si dorinta de a va alatura la calatoria noastra interesanta, va rugam sa trimiteti un CV si o scrisoare de intentie la office@tabacxpress.ro specificand orasul de care sunteti interesat.

Deasemenea puteti urmari periodic ofertele noastre pe site-urile de specialitate www. bestjobs.ro sau www.ejobs.ro sau ne puteti scrie folosind formularul din sectiunea Contact.

 • Oamenii Xpress

  Oamenii nostri sunt cea mai importanta resursa a companiei.


 • Respect

  Ne respectam unii pe altii, ne recunoastem capacitatea, valoarea si faptul ca putem influenta lucrurile in bine.


 • Motivatie

  Apreciem pe cei care se angajeaza in activitatea lor.


 • Cooperare

  Stim sa ascultam, spunem ceea ce gandim, apreciem diversitatea de opinii, oferim celorlati sprijin din proprie initiativa.