logo

Tabac Xpress este o companie relativ tanara si in plina dezvoltare care opereaza o retea in continua crestere, iar datorita ritmului de expansiune intre 1-6 magazine lunar, nevoia de noi colegi care sa ni se alature este una aproape constanta.

Suntem condusi de oameni care au multi ani de experienta in retail, cu planuri ambitioase si sustenabile de crestere.
Cautam in mod constant persoane talentate care sa se alature echipei noastre si care sa faca parte din succesul nostru.

In mod ideal, trebuie sa ai un background in comertul cu amanuntul, dar mai important sa fii capabil sa demonstrezi entuziasmul si ambitia de a oferi standarde excelente in magazine si servicii de prima clasa pentru clienti. Avand abilitati bune de conducere, entuziasmul si motivatia ta se vor reflecta in echipa pe care o vei gestiona si in rezultatele pe care le veti obtine impreuna.
Vei beneficia de o schema de remunerare competitiva si de un program cuprinzator de formare si suport.

Daca iti doresti propriul business si daca simti ca ai abilitatile si ambitia pe care le cautam precum si dorinta de a te alatura la calatoria noastra interesanta, te rugam sa trimiti un CV si o scrisoare de intentie la office@tabacxpress.ro specificand orasul de care esti interesat.
Mai multe detalii despre ce inseamna sa operezi un magazin Xpress/Xtime gasesti in sectiunea PARTENERIAT.

Pentru ca suntem o companie in plina evolutie avem nevoie periodic de noi colegi in sediul central in departamentele Financiar si Vanzari la fel cum avem nevoie si de noi Directori Regionali pe masura ce reteaua se extinde.

Daca esti interesat sa lucrezi cu o echipa eminamente profesionista si ambitioasa ne poti transmite aplicatia ta (CV si scrisoare de intentie pe adresa office@tabacXpress.ro si te vom contacta la momentul oportun

Deasemenea poti urmari periodic ofertele noastre pe site-urile de specialitate www. bestjobs.ro sau www.ejobs.ro sau ne poti scrie folosind formularul din sectiunea Contact.

 • Oamenii Xpress

  Oamenii nostri sunt cea mai importanta resursa a companiei.


 • Respect

  Ne respectam unii pe altii, ne recunoastem capacitatea, valoarea si faptul ca putem influenta lucrurile in bine.


 • Motivatie

  Apreciem pe cei care se angajeaza in activitatea lor.


 • Cooperare

  Stim sa ascultam, spunem ceea ce gandim, apreciem diversitatea de opinii, oferim celorlati sprijin din proprie initiativa.