logo

Ioan Badea, Agent Exclusiv :
"Colaborarea cu Tabac Xpress este un business curat, sigur si cu zero risc pentru noi ca furnizori. Un business care ne consuma minim, dar cu maxim de eficienta. Interactiunea cu Tabac Xpress este o foarte placuta si neasteptata surpiza."

Andy Szekely
autor, speaker, trainer, coach
Owner Bootcamp University
www.andyszekely.ro

"Xpress a construit un business sanatos si care a crescut organic, ceea ce e mare lucru intr-o lume a vitezei si gratificatiei instantanee, in care prea des se urmaresc bugetele si performantele financiare mai intens decat cultura companiei . Xpress e o cultura puternica tocmai pentru ca la aceasta companie am vazut frumos aplicata ideea de cultura care ajuta si sustine strategia de dezvoltare."

Tabac Xpress este compania ce opereaza brandurile XPRESS si XTIME in Romania.


Tabac Xpress este o entitate cu capital strain si face parte din acelasi grup cu Tabak Polska (tabakpolska.com.pl). Tabak Polska a fost infiintata in Polonia in 2001 si detine in prezent o retea de peste 180 de magazine in centre comerciale moderne si de afaceri poloneze sub brandul TRAFFIKA.

Conceptul XPRESS este modern si complex si se distinge prin claritate in design si organizare, prin calitate si rapiditate in servire, prin oamenii care sunt cea mai importanta resursa a companiei, prin etica, respect si integritate fata de furnizori, angajati si clienti, prin motivatie si pasiune pentru tot ce facem, prin profesionalism si cooperare.

Primul XPRESS in Romania l-am deschis la sfarsitul lui Octombrie 2015 iar in acest moment ( februarie 2021) avem in operare 123 magazine.

In luna Decembrie 2016 am lansat al doilea concept pe piata din Romania sub brandul XTIME, concept armonizat pentru integrarea in centre de business si institutii publice. XTIME este operational in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara dar poate fi replicat in orice oras sau cladire de business din Romania daca spatiul este unul care intruneste criteriile noastre.

  • Integritate

    Suntem onesti si deschisi, facem lucrurile asa cum trebuie, reactionam fata de comportamente lipsite de etica si profesionalism.


  • Pasiune

    Celebram reusitele, suntem surse de inspiratie pentru ceilalti, ne place ceea ce facem.  • Profesionalism

    Excelenta profesionala asigura un succes durabil. Invatarea continua, inalta performanta si angajamentul individual sunt sursele excelentei noastre profesionale