logo

Istoria XTIME incepe la 1 decembrie 2016, odata cu deschiderea primului magazin in acest format la Cluj, in incinta cladirii de business The Office si continua in 2017 prin deschiderea XTIME Timisoara in City Business Center.
In martie 2018 am deschis in incinta Business Center Landmark primul XTIME in Bucuresti iar in acest moment, sfarsitul lunii mai 2019, avem operationale 8 magazine XTIME in 3 orase .

Special conceput pentru acomodarea in cladiri de birouri sau administrative, brandul XTIME se bazeaza pe un portofoliu mai extins in comparatie cu XPRESS, prin prezenta segmentului food si fresh food precum si printr-o gama mai variata de bauturi racoritoare, cosmetice sau accesorii.
Conceptul XTIME este unul flexibil si modulabil atat din punct de vedere al designului si functionalitatii cat si prin prisma adaptarii portofoliului de produse "by our frinds request"

  • Integritate

    Suntem onesti si deschisi, facem lucrurile asa cum trebuie, reactionam fata de comportamente lipsite de etica si profesionalism.


  • Pasiune

    Celebram reusitele, suntem surse de inspiratie pentru ceilalti, ne place ceea ce facem.  • Profesionalism

    Excelenta profesionala asigura un succes durabil. Invatarea continua, inalta performanta si angajamentul individual sunt sursele excelentei noastre profesionale